1  Vähemmän kulutusta, enemmän hyvää oloa

BKT ei voi enää kasvaa niin paljon, että tavoitteet 200.000 lisätyöpaikasta voisivat toteutua. Meidän on sopeuduttava uuteen maailmaan, jossa kulutamme vähemmän, mutta saamme tilalle enemmän hyvää oloa.

Ja tilalle hyvä elämä, ystäviä, perhe, lapset, ulkoilua, – kaikkea sellaista, joka ei maksa mitään

TOIVO: HYVÄ ELÄMÄ

 

2  Arvonlisäverovelvollisuuden alaraja 50.000 euroon

Ks. Erillinen alasivu

Tärkein asia, jolla  suomalaiset työllistyvät ja voivat ottaa vastuun omasta elämästään.

TOIVO: TYÖLLISTYMINEN JA OMAN ELÄMÄN HALLINTA

Työttömät, yli 50 v irtisanotut, eläkeläiset, opiskelijat, nuoret, kaikki voivat työllistää itsensä yksinyrittäjinä yksinkertaisin menettelyin. Asiakkaita voi olla yksi tai kymmeniä.

Jotkut näistä yksinyrittäjistä menestyvät ja kasvavat ja työllistävät suomalaisia palkansaajina.

 

3   Maahanmuuton hinta hallintaan

Bravuurinumeroni, meillä on uusia lukuja tilastokeskuksesta, mutta saimme ne vasta pari päivää sitten. En ole laskenut niitä yhteen, sosiaalituet, veronmaksut, rikoksesta tuomitsemiset,

Niistä pitää tehdä tiivistelmä niin paperille kuin videoon.

Maahanmuutto muuttaa eurooppalaiset yhteiskunnat afrikkalaisiksi ja muslimiuskoisten yhteiskunniksi seuraavaan vuosisataan mennessä. Tänään on jo syntynyt suomalaisia, jotka tulevat näkemään muuttuneen Suomen vuonna 2100. He tulevat kysymään edellisiltä sukupolvilta, miksi annoitte tämän tapahtua.

Afrikan syntyvyys on valtaisa. Sen väestö tulee nelinkertaistumaan yli neljään miljardiin ihmiseen vuoteen 2100. Se tuhoaa Afrikan mahdollisuudet selviytyä ja aiheuttaa jatkuvasti kasvavan muuttoliikkeen Eurooppaan.

Suomella ei ole mitään mahdollisuuksia työllistää kaikkia tänne tulevia, eikä myöskään rahoittaa heille nykyistä eurooppalaista elintasoa.

Meidän tulee luopua kokonaan oleskeluluvan myöntämisestä toissijaisen suojelun tarpeen vuoksi. Vain todellisuudessa vainotut ovat oikeutetut turvapaikkaan. Perhesiteiden vuoksi tänne tulevat tulee olla täällä jo olevien, ei yhteiskunnan, vastuulla. EU:n ulkopuolisilta opiskelijoilta on perittävä opintomaksu. Suomen kansalaisuus tulee olla ehdollinen 10 vuoden ajan, jolloin vakavista rikoksista tuomitut voidaan karkoittaa kotimaahansa. Ulkomaalaisten sosiaaliturvan heikentäminen vähentäisi paineita sosiaaliturvaperusteiseen maahanmuuttoon.

TOIVO: PAREMPI ELÄMÄ KOTIMAASSA

Maahanmuuttajilla on parempi elämä omassa kotimaassaan perheen ja ystävien kanssa eläen kuin pienipalkkaisissa töissä kuihtuvassa Euroopassa.  Luku- ja kirjoitustaidottoman maahanmuuttajan on toivotonta integroitua suomalaiseen yhteiskuntaan, mutta kotimaassaan hän voi menestyä ahkeruudella hyvin.

 

 

jatkuu,